100531 - DW runda



Jag har knappt sovit något alls inatt då gammel gubben Willy beslöt sig för att sjunga med sin allra vackraste stämma i hopp om att Gracie skulle komma till honom.
  Men tack vara en spark på rumpan från husse kom jag och Bingo iväg. Det vart en lätt dw runda med 8kgs kätting i blandad gångart 1timme. 
  Ganska duktigt jobbat för otränade jag & Bingo!

Så nu är vi nöjda för dagen och ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda!



Ps. Förutom det vi skriver ut här får Bingo även vanliga promenader samt fri tillgång till trädgården med en massa leksaker.


100530 - Willy på besök

Idag kom husses bror ner och lämna sin ambull hane Willy då deras tik börjat löpa. Willy ska bo här i stugan några dagar nu.

Det vart ingen träning idag, får skylla på att det är söndag ;) men en långpromenad. Vi tog hundarna och begav oss mot centrum. Vi var hemifrån 3timmar - vi promenerade, hittade nya skogsstigar, stannade för fotografi, stanna för att handla och sist ta bussen hem den sista biten pga gamla Willys stackars höfter.

Trots promenad i regn var dagen mysig ♥


Willy & Bingo i skogen


Willy


Väntar på bussen

100529 - Intro

Jag vill bara påpeka att Bingo är en helt underbar hund som kan få för sig att göra dom mest roliga sakerna. Men dessa roliga saker är inte alltid så lätta att återberätta i text eller få på bild, som härom dagen t.ex.

Jag, husse och Bingo är nere på ängen och kastar med den nya frisbeen jag köpt. Verkligen en toppen frisbee! Och Bingo springer runt för fulla muggar. Husse får efter ett tag den smarta idén att kasta ner frisbeen i vattnet, då Bingo behöver svalka sig, men till våran stora missräkning flöt inte freesben.
  Bingo blir ju såklart förkrossad och flyger i vattnet efter freesben, hon dyker i med huvudet gång på gång, men utan resultat. Detta fortsätter under säkert en 15min period varpå vi försökt allt vi kunnat för att gräva upp denna frisbee. Under en kort stund lyckas jag locka upp Bingo på land och håller i henne meddans husse fortsätter gräva med en lång pinne på botten. Bingo börjar skrika som en gris och jag önskar verkligen jag kunde lägga upp inspelningen som jag har på mobilen, för det är hjärtkrossande. Hon ville verkligen ha sin älskade frisbee!!
  Äntligen får husse upp frisbeen, jag släpper Bingo och hon skuttar nöjt hem med sin bästa leksak i munnen...



Vad skulle livet vara utan sina käraste, och sin bästa leksak?

Våren är här och så är vi!

Jag hade legat på soffan halva dagen, ibland lös solen in genom fönstret, ibland försvann den, när jag helt plötsligt kände att jag måste göra något. Jag kravlade mig upp, fulländade dagens outfit med ett par strumpor, en jacka och ett par gummistövlar. Selade hunden och gjorde henne klar för en träningsrunda med kätting runt ängen.
   Jag öppnade dörren och regnet for ner. Stängde dörren, selade av hunden, tog av mig skorna etc. och bänkade rumpan på soffan igen...

Är det inte lathet är det otur.

Men delvis pga detta finns nu denna blogg. För det fick mig att börja fundera, fundera på huruvida man ska gå tillväga med min lathet. Jag tror jag kom på den bästa lösningen. Så, förhoppningsvis skall denna blogg bli lite som en "tränings dagbok" åt Bingo och det är min förhoppning av denna blogg gör så jag känner mig mer manad och blir lite pushad..

Varmt Välkommen till min älskade hunds vardag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0