100710 - Promenad i stan

Idag tog jag hundarna och åkte in till stan med husse som skulle jobba. Hela 4timmar var vi inne och promenerade runt! jag hade dock aldrig trott att det skulle vara så populärt att gå med systrarna ihop =P
  Men många var det som stannade oss för att klappa, berätta hur lika dom är eller fotografera.. Kita njöt som bara den av all uppmärksamhet meddans Bingo som vanligt mest tyckte det var uttråkande =) Spännande hur olika dom är!

Vet inte om Kita åkt kommunalt förut, men lite stirrig var hon i början. Men helt otroligt hur snabbt hon anpassar sig! Åka rulltrappa var lite läskigt men med Bingo som gick först och några uppmuntrande ord klarade hon det med bravur!

Innan hemfärden fick vi vänta en stund utanför husses jobb och jag passade på att träna lite med Kita. Bingo fick sitta passivt meddans vi gick runt henne.. Kita fattar galoppen fort! Testade henne i lite hårdare lek också och visst biter hon efter händerna, inte speciellt hårt, men det är ändå något som måste tränas bort! Efter några tillsägningar förstod hon att händerna inte skulle in i munnen ;)
  Tror faktiskt det kommer gå väldigt lätt att träna bort hennes små "problem" bara man är konsekvent! Hon anpassar sig extremt fort i nya miljöer och vill gärna göra rätt!

Bingo har accepterat att syrran är här fullt ut nu känns det som och ibland kan man t.om skåda små lekinviter från surtanten =)
  Dom har inga problem att äta och sova tillsammans även fast dom för det mesta låter varandra vara..

Jag hoppas Kita hittar ett fint hem ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0