100927 - spårning..

Idag ville husse se Bingos spårförmåga, så han skickade iväg mig ner till ängen för att lägga upp ett spår. Det skulle tydligen vara lång och svårt, så så vart det! Vet inte exakt hur långt (men tog 10min att gå med Bingo) och 8st vinklar..
Liggtiden vart ca.1timme och det blåste storm ute! Förmodligen flyttade sig spåret en aning, för Bingo var bra mycket lugnare än vanliga fall..  Husse fick ju självklart gå spåret (då han ville testa Bingos kunskaper och alltså inte kunna korrigera henne, därav ville han inte veta hur spåret gick) Bingo gick i lång lina och fick arbeta helt fritt. Hon fick in en bra vinkel, alla de andra gled hon ur antingen lite eller en hel del. Men måste säga att hon var otroligt duktig! Lugn, hittade hela tiden tillbaka till spåret och tappade aldrig intresset! Trots att hon hoppade till då och då för att det blåste så mycket att hon vart rädd ;)

Ja, nu vet vi ju att det var för svårt, än så länge ;)  Men hon skötte sig som sagt exemplariskt! Var ju trots allt bara 3e personspåret hon går.. Hade det inte vart för stormen tror jag själv att hon hade gått felfritt, hon har en riktigt bra spårteknik och verkar gilla det! Måste vara snasket i slutet som lockar henne så ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0